Kinek ajánljuk a kisbusz bérlést?

Több különböző célcsoportunk van.

Egy dolog közös bennük. Számukra fontos, hogy kényelmesen, biztonságosan utazzanak, megbízható kisbuszban. Erre biztosíték az,új, garanciális 9 személyes kisbusz bérlése.

Túrázóknak, sportolóknak, outdoor tevékenységet végzőknek ajánljuk a 9 fős mikrobusz bérlést.

A kisbuszban kényelmesen elfér 9 személy, a raktérben pedig a 9 személy csomagjai, sportfelszerelései. Ha mégis kevés lenne a hely, akkor a vonóhorog segítségével utánfutón is lehet vinni a további csomagokat, sportfelszereléseket, mint például, kerékpárok, kajakok, télisport felszerelések.

kisbusz bérlés kedvező áron

Kisbusz bérlés hegyi túrákhoz, siklóernyőzéshez, kerékpározáshoz, kiránduláshoz.

Kisebb cégeknek, csapatépítő tréninghez javasoljuk a 9 fős kisbusz kölcsönzést.

Mert vadonatúj Ford Transit kisbuszaink komfortosak, impozáns megjelenésűek, elegánsak. Így akár felsővezetők, középvezetők utaztatására is kiválóan megfelelnek. Az utazótáskák biztosan elférnek a hatalmas csomagtartóban.

9 fős kisbusz bérlés cégeknek

Kisbusz bérlés kisebb cégeknek csapaépítőre, kirándulásra, kiküldetésre

Családi nyaraláshoz, utazáshoz ajánljuk a 9 személyes minibusz bérlését.

Mert akár több generáció is tud együtt utazni. Nagyszülők az unokákkal, míg a szülők vezethetik a kisbuszt. Az utasok kényelmesen utazhatnak egy légtérben, csomagjaik pedig biztonságban, akár menet közben is elérhető távolságban. Különösen érdekes lehet több kisgyermekkel történő utazásnál, ahol  a babakocsiknak kell helyet találni. Erre kiválóan alkalmas a hatalmas csomagtartó, ahol biztosan elfér a család minden csomagja, felszerelése.

9 fős kisbusz bérlés családi nyaraláshoz

Kisbusz bérlés családi nyaraláshoz, utazáshoz

Külföldön dolgozóknak ajánljuk a kisbusz kölcsönzést.

Előfordulhat, hogy egy kisebb csoport váltásban dolgozik külföldön. Nekik megéri egy busszal utazni, mert útközben már mehet a “brainstorming”. A költségek is alacsonyabbak lehetnek, mint ugyanennyi ember utazása 2 személyautóval. 1 üzemanyag költség, 1 autópálya díj, csak egy ember vezet egyszerre.

9 fős minibusz kölcsönzés

9 fős kisbuszbérlés külföldi munkához

Végül pedig Önre bízzuk, adjon új tippet!

9 fős kisbusz bérlés

Ön miért bérelne 9 fős kisbuszt?